You are here

Másodszorra is elnyertük a K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díját

Ce glass k&h családi vállalatok kiválósági díj

 

Egy hét leforgása alatt két rangos elismerésben részesült üvegipari vállalatunk: a K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díjának neves szakemberekből álló zsűrije a CE Glass hosszú távú üzleti vízióját a Forbes Családi Vállalatok Gáláján tegnap este.

Az idén nyolcadik alkalommal meghirdetett díjat a K&H Bank magyar családi háttérrel rendelkező és kiemelkedő teljesítményt elérő vállalatoknak ítéli oda. 2022-ben is pályáztunk, akkor a Környezetvédelmi Fenntarthatóság kategóriában érdemeltük ki a trófeát. Idén a rangos üzleti szakemberekből álló zsűri a sikeres hosszú távú stratégiánkat ítélte díjra érdemesnek.

A pályázaton négy kategóriában osztanak ki díjakat, kategóriánként két-két családi vállalat számára. Az idei évben azonban a Sikeres Hosszú Távú Stratégia díj mezőnyében a zsűri a CE Glass pályázatán kívül nem talált díjazásra érdemes víziót.

A Sikeres hosszú távú stratégia kategóriában azt a családi vállalatot díjazzák, amely képes biztosítani a cég hosszú távon sikeres működésének, növekedésének fenntartását, illetve a gazdaságon/iparágon belüli jelentős és előremutató szerepét.

A K&H Kiválósági Díjakat szeptember 13-án este adták át át a Forbes Családi Vállalatok Gáláján Budapesten. A betonból készült impozáns trófeát Varga Gusztáv és Becseiné Varga Melinda, családi vállalatunk jelenlegi és következő generációjának képviselője vette át.

A régió legnagyobb üvegfeldolgozó vállalataként hosszú távú stratégiánkkal szeretnénk biztosítani, hogy egyre növekvő hazai és külföldi ügyfélkörünket stabilan, megbízható partnerként kiszolgálhassuk, ezzel egyidőben pedig 400 szegedi és környékbeli kollégánk és családjaik megélhetését biztosító munkaadóként is az élvonalhoz tartozzunk.

Végtelenül hálásak vagyunk minden kollégánknak fáradhatatlan munkájukért, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalatunk stabil alapokon, hosszú távon is sikeresen működhessen. A K&H Bank díja az ő munkájuk egyértelmű elismerése!