You are here

Érték és Minőség Nagydíjjal tüntették ki SZILTHERM hőszigetelő ablaküvegeinket!

érték és minőség ce glass sziltherm

 

Az idei évben hatodik alkalommal írták ki az Érték és Minőség Nagydíj pályázatát, melyre az ipari és gazdasági szereplők jelentkezését várták 45 termékkategóriában. A nívós megmérettetésen vállalatunk is részt vett SZILTHERM hőszigetelő ablaküveg termékcsaládunkkal, amely az Energiahatékony építési termékek kategóriájában most kitüntetésben is részesült.

A 1998-ban útjára indított Magyar Termék Nagydíj közvetlen utódja a 2018-ban új, modern alapokra helyezett Érték és Minőség Nagydíj, melynek küldetése, hogy kiemelje és elősegítse a nemzetközi piacon is versenyképes, kimagasló minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását.

Nem ez az első alkalom, hogy a rangos pályázaton a CE Glass jól szerepel: még Szilánk néven 2005-ben és 2008-ban is sikerrel zártuk pályázatunkat – utóbbi alkalommal szintén a SZILTHERM termékcsaládot illette Kiváló Építési Termék védjeggyel a Magyar Termék Nagydíj zsűrije.

Az Érték és Minőség Nagydíjakat az Országház Főrendiházi Üléstermében adták át 2023. szeptember 7-én. A ceremónián Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke és a pályázat védnöke kiemelte: a védjegynek komoly biztonságot nyújtó, erősítő szerepe van, egyszerre jelent kimagasló értéket, tanúsított és ellenőrzött minőséget.

A védjegyhasználati jogosultságot tanúsító oklevelet és a díjat jelképező Hollóházi porcelánból készült trófeákat Farkas Sándor agrárminiszter-helyettes és parlamenti államtitkár adta át, aki beszédében úgy fogalmazott: az idei évben 46 díjazásra érdemes pályázó teljesítményével és értékközpontú szemléletével kiemelkedik a piaci szereplők közül, ők a jók közül is a legjobbak.

Az elmúlt 15 évben sokat változott a piac, a technológia, és sokat változtunk mi is, egy azonban állandó: termékeinkkel kiemelkedő minőségű megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Ennek bizonyítéka a most szerzett díj is.