You are here

Beköltözhetett új otthonába a CE Glass és a Rotary Club által támogatott szatymazi család

 

Március végén adtunk hírt róla, hogy a Rotary Club Szent-Györgyi Albert csoportjának tagjaival karöltve egy nagyszabású projektbe fogtunk, hogy egy bajba jutott szatymazi család új, kedvezőbb körülmények közé költözhessen.

Börcsök Brigitta sajnálatos módon négy kiskorú gyermekével maradt magára és került igen nehéz körülmények közé. Ezért döntöttünk úgy, hogy a szegedi Rotary Clubbal karöltve segítünk a családon, hogy Brigitta és gyermekei méltó körülmények között élhessenek.

A CE Glass és a Rotary Club tagjainak segítségével most a család egy évek óta üresen álló, felújításon frissen átesett szatymazi tanyába költözhetett, mely az őket ért veszteségek és nehézségek után hatalmas előrelépést jelent az életükben. Brigitta néhány hónapja a CE Glass csapatához is csatlakozott és kiváló teljesítményével hozzájárul területe munkájához.

A tanya birtokba vételét egyeztetések, ügyintézések hosszú sorozata, és számos kiváló ember aktív közreműködése előzte meg - ez a projekt is szép példája a helyi összefogás erejének!