You are here

Ilyen volt a bukaresti Construct Ambient Expo a CE Glass standjából nézve!

CE Glass a Construct Ambient Expo kiállításon

 

Cégünk történetében először vehettünk részt egy nagyszabású külföldi építőipari rendezvényen kiállítóként, így izgatottan és várakozásokkal együtt vágtunk neki az előkészületnek majd pedig a hosszú útnak Bukarest felé.

A március 23. és 26. között megrendezett Construct Ambient Expon több mint 100 kiállító és közel 6.500 látogató vett részt, így kitűnő lehetőségünk nyílt a kapcsolatépítésre leendő partnereinkkel.

Utóbbiból akadt is elég, szinte folyamatosan fogadta standunk az érdeklődőket – a 4 nap alatt több mint 220 interakciót regisztráltunk, amely közel a duplája annak, mint amivel előzetesen terveztünk.

Ha akadt is néha kollégáinknak egy-egy kevésbé sűrű időszaka, akkor az expo többi kiállítóját látogatták meg, hogy még jobban megismerjük a romániai piacot és építőipari trendeket, valamint további partneri kapcsolatokat köthessünk.

A látogatókat különféle egyedi CE Glass-os ajándékokkal vártuk, és abszolút pozitív élmény volt, hogy az érdeklődők kíváncsisággal jöttek a standunkhoz, hogy megismerjék cégünket és tevékenységünket, és nem a járókelőket leszólítva kellett látogatókat toboroznunk.

A rendezvényről általánosságban elmondható, hogy professzionalizmusunk, felkészültségünk és termékeink is kiemelkedő volt, standunk felszereltsége a kiállítók felső szegmenséhez sorolható, kollégáink csapatmunkája és ügyfélkezelése elsőosztályú volt.

Ezúton is köszönjük Csík Gyula kereskedelmi vezető helyettes, Varga Gáspár kereskedő és Konya Péter kereskedelmi koordinátor kollégánknak a helytállásukat és hogy méltó módon képviselte cégünket a CE Glass magas színvonalát!